Украинская биржа
Индекс UX Фьючерсный контракт на Индекс украинских акций  ПоискПоиск  ПравилаПравила  ПользователиПользователи  ПрофильПрофиль  РегистрацияРегистрация  ВходВход
Форум «Трейдинг: акции и облигации украинских эмитентов»
Форум служит местом профессионального общения участников украинского рынка ценных бумаг - торговцев и их клиентов. Здесь каждый может задать интересующие его вопросы и получить на них квалифицированные ответы.
І знову тема індексу
Модераторы: ara, Комиссаров Евгений
Новая тема   Ответить на тему
 Предыдущая тема :: Следующая тема 
 Автор  Сообщение 
Гусь
Стаж: 9 лет 2 месяца
Сообщений: 4
Сб Фев 14, 2015 16:17 Ответить с цитатой Получить постоянный адрес сообщения
Добрий день. на відповідь, чому в індексі до цих пір є емітенти в зоні бойових дій, прозвучала відповідь, що не має великого попиту на альтернативні акції тим, що є в цьому індексі.
Але. але. В сумі ЕНМЗ, АВДК, і АЛМК займають лише 5% в індексному кошику. Я так розумію, в індексонму комітеті вони як кістка в горлі у собаки - і горло дере,і викинути шкода. І тому вирішили зробити компромісний варіант - не виключати з індексу, але їх частку значно зменшити. В кінці кінців маємо 3 емітенти, які незначно впливають на індекс, але при цьому заважають ввійти в індекс перспективним акціям. Треба з цим закінчувати, панове.

Чи планує біржа якось за допомогою ММ "розкручувати" акції KRAZ, DNEN, ? На КРАЗ точно є попит, просто стакан дуже рідкий. Якщо там буде нормальний ММ, там будуть нормальні об"єми. було б непогано включити його згодом в індекс. МХП також можна було б включити, хоча включати в національний індекс закордонний офшор якось не дуже, але що ж поробиш...  
 
Показать сообщения:   
Новая тема   Ответить на тему
Список форумов Украинской биржи -> Трейдинг: акции и облигации украинских эмитентов
Сайт Украинской биржи
Copyright © Украинская биржа, 2024.
Предложения, замечания и вопросы по работе форума направляйте на email: